Ik ben Anne Lotte, creatieve alleseter, 26 vliegjaren geleden geboren in Zwolle en nu alweer een jaar of 6 bewoner van Amsterdam. Om mijn creatieve honger te stillen heb ik de bachelor Allround Styling & Vormgeving gehaald aan de Academie Artemis. Daarnaast heb ik nog een cursus Digital Content Creation en een cursus Typografie gevolgd.

Creativiteit is de rode draad in mijn leven en heeft reeds veel verschillende vormen aangenomen. Vroeger tekende ik kleurboeken vol met modecollecties, bedacht ik complete dramas voor mijn barbies en maakte ik de mooiste creaties met de sjalencollectie van mijn moeder. Later begon ik met het bouwen van huizen voor de Sims en heb ik een aantal prijzen gewonnen. (Oger, Poederbaas, Redbull Barstaff Challenge).

Tegenwoordig is ongeveer alles wat ik maak digitaal en daarom ben ik na mijn afstuderen mijn eigen bedrijfj als freelance grafisch vormgever, content creator en creatief conceptontwikkelaar begonnen.

Heb je een vraag, lijkt het je leuk om een keer samen te werken of wil je gewoon even kennismaken met een kop koffie? Vul dan onderstaande gegevens in!


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht